sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tuubista saa parhaimmat sisustuskorit. Kehittelin tämän kahvallisen korin yhden toisen projektin yhteydessä.
Virkatut korit ovat mukavia matka käsitöitä koska mukaan tarvitset vain langan ja koukun. Tässä korissa "erikoisuutena" ovat kahvat sivuilla mutta ei ihan yläreunassa. Tein nopean kuvahaun (virkattu kori) enkä löytänyt samanlaisia, onneksi. Muutama upea löytyi kyllä mm. neliönmuotoinen kahvallinen kori Black on White -blogista ja toinen kahvallinen pikkukori Villanen -blogista. Moni jäi varmaan huomaamatta mutta painotan sanaa nopea kuvahaku.


Muutamiin asioihin halusin kiinnittää huomiota näiden korien suunnittelussa. Halusin ettei pohjasta tule reikäinen. En myöskää pidä siitä jos lisäykset tehdään aina samoissa kohdissa jolloin lisäysten kohtaan tulee selkeät säteet. Yritin tehdä korista myös helpon. Tämä onnistui mielestäni muuten, paitsi kahvojen kohdalla joutuu olemaan tarkkana. Ja kaikkein tärkein tavoite oli saada korista niin tukeva, että se pysyy pystyssä tuhjänäkin.



En tiedä onko korinvirkkausohjeita jo tarpeeksi saatavana, mutta ajattelin kuitenkin laittaa ilmaisen korinvirkkausohjeen ladattavaksi NAPITON - nettinappikauppaan.